4+1 jótékony Power Plate hatás a szervezetedre

Tudtad azt, hogy a teljes test vibrációnak köszönhetően az edzéseid sokkal hatékonyabbá válnak? Számos profi sportcsapat és élsportolókkal foglalkozó központ is alkalmazza a Power Plate módszert.
A Power Plate fitneszgépeket már profi sportolók erőedzői is alkalmazzák dinamikus bemelegítéshez és regeneráló edzésekhez. Fizioterapeuták rehabilitációra és sérülés megelőző célokra is hasznosítják.

De mégis milyen jótékony hatásai vannak a Power Plate edzésnek?

13232901_10154261256767578_6383747857026959756_n

1, Fokozza a vérkeringést
A Power Plate gépen végzett 3 percnyi edzés 10 perc időtartamra biztosítja a fokozott keringést, így nagyszerűen használható bemelegítéshez.

2, Növeli az ízületi stabilitást és az egyensúlyt
Keresztszalag műtéten átesett pácienseken végzett vizsgálatok szerint a Power Plate 22-szer hatékonyabb a térdstabilitás növelésében, mint a hagyományos rehabilitációs gyakorlatok. Így erős rehabilitációs eszközzé válik, mely segít felgyorsítani a felépülési folyamatot. Nélkülözhetetlen eszköz az intenzív edzések és a versenyek előtt, mert a bemelegítés során aktiválja azokat az izmokat, melyek az ízületek stabilizálásáért felelősek.

3, Építi a sovány izom tömeget
A Power Plate növeli a sovány izom tömegét, valószínűleg azért, mert az izmok hosszabb időn keresztül vannak megfeszítve, amikor a rezgéssel szemben dolgoznak.

PP_GroupEx_Step4, Extra zsírt éget
A teljes test vibrációról kutatások kimutatták, hogy csökkenti a viscerális zsír mennyiségét, melyet mélyen a hasüregben, a szervek körül raktároz el a szervezet. A Power Plate géppel végzett zsírbontó edzőprogramon résztvevők esetében a súly 10%-al csökkent, és ez a súlyvesztés 12 hónappal később is kimutatható volt. Azok, akik diétáztak vagy fitnesz programot követtek, már kevésbé tapasztaltak ilyen jó eredményeket, mert 12 hónap múlva visszanyerték kiindulási súlyukat. Emellett a Power Plate még a celllulitot is bizonyítottan csökkenti.

+1: A vibráció csökkentheti az izomlázat.

Kategória: Power Plate hazai hírek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!