A Power Plate Liam Tancockkal találkozott

Az őszi sportszezon kezdete előtt megpróbáltunk elcsípni néhány Power Plate nagykövetet. Úszóbajnokunk, Liam Tancock szakított ránk időt, hogy meséljen a FINA világkupa győzelméről és a 2012-es Londoni olimpiára való felkészüléséről.

Gratulálunk, hogy múlt hónapban Shanghaiban sikerült megőrizned bajnoki címedet a FINA világbajnokságon az 50 méteres hátúszásban!

Köszönöm!

 

 

1. Milyen érzés volt megőrizned a világbajnoki címedet?

Csodálatos érzés volt 2009-ben Rómában elnyerni a világbajnoki címet, állni a dobogón és hallgatni a nemzeti himnuszt. De megtartani a bajnoki címet a 2011-es Shanghai bajnokságon hihetetlen érzés. Több mint harminc éve nem történt ilyen, hogy brit úszó folyamatosan elnyerje a világbajnoki címet. Nálam ez a negyedik alkalom, amikor a dobogón állhatok.

 

2. Mi a következő lépés? Milyen versenyekre készülsz most?

A világbajnokság után három hetet pihentem. Most kezdem a felkészülést a londoni olimpiára. Ezt megelőzően Európaszerte lesz még néhány kisebb versenyem.

3. Hogyan regenerálódsz egy ilyen nagy intenzitású edzést követően, hogy biztosan a legjobb formádat hozd a következő versenyen?

A nagy intenzitású edzéseket követően – történjen az a medencében vagy az edzőteremben – a Power Plate segítségével nyújtom az izmaimat. A gép használatával megtaláltam a legjobb megoldást arra, hogyan hogyan regenerálódhatok a legrövidebb idő alatt, és készülhetek fel a következő megmérettetésemre.

4. Milyen diétát kedvelsz? Van olyan étel, amit nem fogyaszthatsz?

Próbálok egészségesen táplálkozni, naponta ötször fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt. Edzések és versenyek után próbálok azonnal enni, hogy segítsen visszanyerni az energiámat és felkészülni a következő feladatra.

5. Mi volt a legjobb edzéstipp, amit valaha kaptál?

Meghallgatom a körülöttem lévő emberek tanácsait, beleértve a szülőket, edzőket, barátokat. Mindig nagyon hasznos tanácsokat kapok tőlük. Ezután kiválasztom a számomra legmegfelelőbbet. A legjobb tanács az lenne, hogy légy vidám! :)

Kategória: Hírességek, akik Power Plate-t választottak | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!