A Power Plate többféle neurológiai állapotban azonnali jótékony hatást gyakorol

Az élsportolók, űrhajósok és fitneszőrültek mellett a Power Plate számos klinikai jellegű problémában bizonyult hasznosnak.

Ha például Önnek gondjai vannak a keringéssel, vagy kibillent egyensúlyából a hormonháztartása, esetleg beszűkült a mobilitása, akár naponta is használhatja a gépet ezekre a problémákra. Emellett minden második vagy harmadik nap végezhet vele erősítő gyakorlatokat. A gép rengetegféleképpen használható, azaz bármilyen olyan edzést fel lehet vele építeni, amire épp szükség van.

Nem csak egy egyszerű fitneszgépről van itt szó – és az előnyök akár azonnal megmutatkoznak.

Valóban: azoknál a személyeknél, akik valamilyen egészségügyi problémával küzdenek, például keringési vagy idegrendszeri elváltozásban szenvednek, jellemzően azonnal tapasztalni fogjuk a változást. A Power Plate-t Európa szerte alkalmazzák neurológiai rehabilitációra és a tapasztalat az, hogy segít a Sceloris Multiplex-es (SM), a gerincvelő sérüléses, stroke-os, és a traumás eredetű paralízises betegeknél.

Ha valakinek beszűkült a mozgástartománya, a Power Plate segítségével képes lesz olyan testpozíciókat felvenni, melyekre normális esetben, a hagyományos konvencionális erősítő edzés keretében képtelen lenne.

Még egy alkalmazás: a Power Plate géppel gyorsan és hatékonyan tudunk bemelegíteni bármilyen edzés előtt. 3-5 perc alatt a testünk készen áll a mozgásra, hiszen ennyi idő alatt felgyorsul a keringés, aktiválódik az idegrendszer és nő a testhőmérséklet.

(Dr.Mercola)

 

A bejegyzés kategóriája: Power Plate tippek tanácsok
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!