Ajándékozz egészséget karácsonyra!

Ha még nem találtad meg a megfelelő ajándékot, amivel megajándékozhatnád szeretteidet karácsonykor, ajándékozz nekik fittséget és egészséget!

A Power Plate lehet az ideális ajándék mindazok számára, akik az új évben szeretnének fittek, erősek és egészségesek lenni. Ez a tökéletes ajándék mindazoknak, akik imádnak sportolni, vagy csak formába akarják hozni magukat rövid idő alatt.

My3

A Power Plate® my3™ a leggazdaságosabb megoldás, ha valaki a Power Plate gyorsulási tréning gyakorlatokat otthon, lakásában kívánja végezni. Nem probléma, ha kevés idővel rendelkezel, hetente háromszor Te is teljes testedzést végezhetsz a legkisebb Power Plate gépen.

 

My5 

Stílusos dizájn, számos beállítási lehetőség, fantasztikus otthoni edzés. A gyorsindító gombokkal könnyű az indítás, a távirányítóval az ülő vagy talajon végzett gyakorlatokat könnyíthetjük meg!

 

My7

A My7 egy olyan új innováció, mely segítségével otthon, személyi edző nélkül végezheted napi gyakorlataidat. A gép mintegy 250 gyakorlatsort, 1000 gyakorlatot tartalmaz, melyet otthonodban, könnyedén és kényelmesen elvégezhetsz!

 

Bővebb információkért keress minket az info@power-plate.hu e-mail címen, vagy a 20-360-1789-es telefonszámon!

 

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!