Átalakulásom története – Nagy Adri

kep5Énekesnőként mindig figyeltem arra, hogy a lehető legjobb formámat mutassam, így rendszeresen edzettem és figyeltemazegészséges táplálkozásra is. 2012-ben, a Megasztár alatt ismerkedtem meg a Power Plate edzéssel, mely rögtön belopta magát a szívembe.
Két éve rendszeresen, heti 2-3 alkalommal járok Power Plate edzésre. Mellette ritkán eljutok futni is, de erre sajnos egyre kevesebb időm van. A sűrű időbeosztásom miatt nagyon szeretem, hogy 30 perc alatt a teljes testem átmozgathatom, nem kell órákig a konditeremben izzadni és unalmas ismétléseket végezni.

Már két hét után éreztem a változást; feszesebb lett a bőröm és jobb lett a tartásom. A látványos változásra sem kellett sokáig várni, pár hónap alatt átalakult a testem, izmosabb, viszont vékonyabb lettem és elkezdtek lötyögni rajtam a ruháim. A Power Plate nagyon szépen szálkásít, hiába kardióztam órákig és figyeltem nagyon az étkezésemre, előtte soha nem volt ennyire szálkás a karom és a hasam.Ezenkívül a combomon látom még leginkább a változást. Ezt valószínűleg annak is köszönhetem, hogy személyre szabottan, a céljaimnak megfelelően állítják össze az edzéstervem.

Sajnos elég hízékony vagyok, így alapvetően figyelek, hogy mikor mit eszem, de nem tagadok meg magamtól semmit; alkalomadtán, mértékkel eszem pizzát, tésztát, sőt még csokit is.

Edzőim, Enikő és Balázs mindig kihozzák belőlem a maximumot, a lányokkal folyamatosan motiváljuk egymást, így a hangulat is szuper. Az edzés végén egy rövid masszázs biztosítja a tökéletes ellazulást, imádom, hogy ez a 30 perc teljesen kikapcsol, feltölt és utána újult erővel folytathatom a napom.

kep1
Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!