Eddz, mint a legnagyobbak!

Az érzelmek olyan magasra csapnak a fociláz alatt, és leülünk nézni, ahogy 16 nemzet összecsap a 14. Európa Bajnokságon.
A verseny, amit ez alkalommal Lengyelország és Ukrajna közösen rendez meg, július 1-ig tart. A nyertes csapat automatikusan részt vesz a 2013-as UEFA kupán, amit Brazíliában rendeznek meg. Ezen kívül övék a dicsőség és a 2012-es Európa Bajnoki cím is!

Mi itt a Power Plate-ben nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Európa Bajnokság legjobb focistái a Power Palte-et használták a nagy megmérettetésre való felkészüléshez. A csatár Johan Elmander a versenyen hazája, Svédország színeiben játszik, de szintén játszik a török Galatasaray FC –ben is Emmanuel Eboue és Selcuk Sahin csapattársával együtt. De más nemzetiségek sportolói is szívesen használják a vibrációs tréninget a felkészüléshez, mint pl. az Everton Club, a Chelsea és a Manchester United játékosai, Christiano Ronaldo a Real Madrid játékosa, vagy éppen Charles Puyol, a Barca játékosa.

 

Milyen előnyöket kínál a Power Plate az élsportolók számára?
A kutatások kimutatták, hogy a Power Plate-tel való edzés javítja az izomerősséget és növeli az élsportolók teljesítményét, amely segít optimalizálni a teljesítményt a pályán is.
Ha az élsportolók nyomában szeretnél járni, keresd fel a hozzád legközelebbi Power Plate stúdiót, és tapasztald meg Te is a Power Plate nyújtotta edzés élményét! Minden stúdiónkban szakképzett, profi edzők várnak személyre szabott edzéstervvel!

A Power Plate stúdiókat itt találod.

Kategória: Hírességek, akik Power Plate-t választottak | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!