Edzésprogram menyasszonyoknak

Nem is tudunk szebb ünnepet elképzelni egy esküvőnél, hiszen a szemünk előtt válik két ember egy közösséggé, melyet a házasság szentesít meg. Minden leányka már kisgyermek korában elkezdi tervezgetni a menyegzőjét, mivel ezen a napon minden nagylány királylány lehet. Fontos a meghívó, a menü, az esküvői torta, a dekoráció, a menyasszonyi ruha, mégis a legfontosabb az, hogy az ara jól érezze magát a bőrében a nagy napon.

1200__


Power Plate edzésekkel, helyes táplálkozással a menyasszony néhány hónap alatt topformába kerülhet az esküvőre. Ha eddig egy picit távolabb állt tőled a mozgás szeretete, akkor a Power Plate módszert neked is ajánljuk. Személyi edződ segítő kezet fog majd nyújtani az edzés során és tanácsokat is ad majd a helyes étrend kialakítására.

Egy 30 perces Power Plate edzés:wedding-rings-251290_960_720
• hatékonyan égeti a zsírt,
• növeli az izomtónust,
• fokozza az izmok munkáját,
• javítja az egyensúlyérzéket és a kondíciót,
• erősíti az egész testet.

A félórás edzés alatt teljes testedzés végezhető nyújtásokkal, erőközpont fejlesztéssel és masszázzsal. Próbáld ki, csatlakozz Te is a Power Plate csapathoz, biztosan élvezni fogod!

MEGNÉZEM A STÚDIÓKAT!

Nincs kedved egyedül belevágni? Akkor hozd el vőlegényedet! Országszerte több mint 70 stúdióval várunk, melynek többsége lehetővé teszi a közös edzéseket.

video-media-production-1439008_960_720

A Power Plate stúdiók nem hasonlítanak a megszokott, túlzsúfolt edzőtermekhez, hiszen a stúdió recepciósán, személyi edzőjén, és 2-3 edzőpartneren kívül nincs más a teremben. Ha már jól ismered a Power Plate működését, gyakorlatait és nincs kedved időpontot kérni kedvenc stúdiódba, akkor az otthon is használható Personal Power Plate gépünket ajánljuk neked. Videóinkat ITT nézheted meg!

15592475_1486425974708486_1935364794_n

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!