Érzed a változást?

Az újévi fogadalmak a statisztikáknak megfelelően el lettek felejtve, és ahogy a fagyos február elmúlik, az edzéshez való hozzáállás is megváltozik: a gyors fogyás helyett a rendszerességet próbáljuk megtalálni, ami hosszútávon fenntarthatóbb.
Az új statisztikai kutatások szerint az edzések célja a rendszeresség, mert rövid távon nem érhetsz el tartós eredményt. Egy hónapig tartó napi rendszeres edzés talán azonnali súlyvesztést eredményez, de ha ragaszkodsz egy rutin edzéstípushoz, ami passzol az életviteledhez, tartós méretcsökkenést, izomtónus javulást és egészségesebb külsőt eredményez.

A Power Plate a tökéletes edzésmód a tartós fitnesz életforma elkezdéséhez. A 30 perces órák heti 2-3 alkalommal látványos változást eredményeznek. Ha finoman akarod kezdeni, akkor, próbáld ki az új Power Plate órát, ami tartalmaz pilates, cardio, erősítő és yoga elemeket is!  Csupán 30 perc alatt egy komplett edzést végezhetsz el a bemelegítéstől kezdve, az állóképességet és egyensúlyt fejlesztő pilates pózokkal, majd a felpörgetős cardio szakasszal. Ha kihívásra vágysz, próbáld ki az új PowerHit órát. Ez egy magas intenzitású edzésforma, amelyen az erőnléti gyakorlatokat a Power Plate-en, a cardio gyakorlatokat a Power Bike-on végezzük. Mindkét óratípus elérhető a központi stúdióinkban.

Itt vannak tippjeink, hogy hogyan légy egészségesebb és maradj ezen az úton.

1.Emeld meg a D vitamin beviteledet – az egyik legjobb módja az általános egészségi állapotod javításának, ha a diétádat kiegészíted D vitaminnal.
Tanulmányok kimutatták a kapcsolatot a D vitamin hiánya, a depresszió, a súlygyarapodás, és a csontsűrűség csökkenése között.
A D vitamin pótlásának legegyszerűbb módja, ha minden nap kb. 20 percet a napfényen tartózkodsz – természetesen ügyelve arra, hogy le ne égj!

Mit tehetsz, ha ez nem valósítható meg?

2. Légy aktív 30 percre – ha úgy érzed, nincs energiád, időd vagy kedved az edzéshez, próbáld ki a 30 perces Power Plate edzést. Kezdd heti kettő edzéssel, majd emeld heti 3 alkalomra az edzést.
A sporttudósok felfedezték, hogy a rövid idejű intenzív testmozgás legalább annyira hatásos, ha nem hatásosabb, mint egy 1 órás monoton mozgástípus. Így sokkal könnyebben egyszerűbben lehetsz fitt.

3. Méregteleníts – a testmozgáshoz hasonlóan az étkezés megváltoztatása hosszú távú eredményekhez vezet. A gyors méregtelenítés a szervezetet a zsír tárolására próbálja ösztökélni, így rövid távon ugyan eredményes lesz, de hosszú távon nem vezet tartós eredményhez.
Növeld meg az antioxidáns beviteled, fogyassz több zöldséget és gyümölcsöt. Igyál naponta akár 8 pohár vizet is, és fogyassz naponta legalább 200 g rostot barna kenyérből, teljes kiőrlésű tésztából vagy gabonafélékből. Ne feledd, tartsd a diétádat változatosan, így nem unod meg!

Csatlakozz egy Power Plate stúdióhoz – egy jó edző segítségével könnyebben őrzöd meg motiváltságod. Talán barátokat is találsz az új edzésprogramodhoz.

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!