Formáld magad, mint a celebek!

Nem titok, hogy a Power Plate-nek számtalan rajongója van a celebek között is, akik büszkén vallják, hogy tökéletes alakjukat a Power Plate-nek köszönhetik!

Az énekes Nicole Scherzinger múlt héten került lencsevégre a monacoi Grand Prix-en, és mondhatjuk, bámulatosan néz ki! A következő interjúban Nicole személyi edzője, Adam Ernster elárulta Nicole titkát, hogy aminek karcsú, feszes alakját köszönheti, az nem más, mint a rendszeres Power Plate edzés.
Adam mondta: „Nicole hatalmas Power Plate fan. Élvezi érezni, ahogy az izmai dolgoznak edzés közben. Ez a leghatékonyabb edzésforma, amire neki és nekem is szükségem van. A legjobb dolog a Power Plate-ben, hogy változtathatod az edzés intenzitását, és még egy statikus gyakorlat is – mint pl. a guggolás – lehet nagyon kemény! Nicolnak elég, hogy keményen dolgozik, ő érezni akarja a fájdalmat is!”
Kedvenc fitt celebjeink, mint pl. Elle McPherson és Danny Minogue, a Power Plate a teljes testen átfutó vibrációival gyorsítja fel az edzést, ezáltal másodpercenként többszörös ingert kiváltva az izmokból.
Ha te is szeretnél a celebekhez hasonlóan karcsú lenni, a Power Plate lehet a megoldás számodra is!
Itt megtalálod a számodra legközelebbi stúdiót! Jelentkezz be, az első edzés mindenhol ingyenes!

Kategória: Hírességek, akik Power Plate-t választottak | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!