Ints búcsút a mami pocaknak a Power Plate segítségével!

Kilenc hónapon keresztül növekszik a pocakodban, mire végre világra jön, és megpillanthatod a gyermeked. A baba boldogságot és örömöt hoz az életedbe, de sajnos vele együtt jár a nem kívánt mami pocak is. Titokban mind azt reméljük, hogy hasizmaink csodával határos módon visszaalakulnak a terhesség előtti állapotukba, de sajnos ez nem mindig van így.

Sok híres kismamával együtt – akik szintén keresztül mentek ezen a folyamaton, mint például Hillary Duff, Jessica Simpson, Sienna Miler, Beyonce vagy Jennifer Garner – azt gondoljuk, ez a kérdés nagyon is aktuális.

Az újdonsült anyukák számára a Power Plate lehet az ideális megoldás. 25 perc alatt egy teljes test edzést végezhetsz– ez egy időhatékony megoldás az elfoglalt anyukák számára.

A Power Plate kidolgozott egy szülés utáni programot is, melyben a vibrációs technológiát Jenny Burrell szülés utáni rehabilitációs szakértelmével kombinálja. A program felismerte, hogy az elfoglalt anyukáknak olyan fitnesz lehetőségre van szükségük, amely tükrözi a valós igényeiket.

A programot a test újraformálására tervezték, kívül-belül, különös hangsúlyt fektetve a terhesség alatt megereszkedett hasi mélyizmok erősítésére. Jenny szintén hangsúlyozza a kismedencei izmok erejének és egyensúlyának helyreállítását, hogy az anyukáknak ne legyenek fájdalmaik és aktívak tudjanak maradni.

A vibráció természetéből adódóan a medencefenék és a haránt hasizmok (melyek a lapos hasat biztosítják) kénytelenek összehúzódni. Az izmok teljesen önkéntelenül kezdenek munkába állni.

Szóval, ha egy csini mami vagy, vagy még van egy kis súlyfelesleg rajtad, amit le szeretnél dolgozni, próbáld ki a Power Plate edzésformát, hogy búcsút inthess a mami pocaknak!

A Power Plate szülés utáni programjáról érdeklődj a Power Plate stúdiókban weboldalunkon:
www.power-plate.hu/studiok

Kategória: Power Plate tippek tanácsok | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!