Készülj a bikiniszezonra Hevesi Krisztával!

A népszerű szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta mindig odafigyel arra, hogy testét is megfelelően karbantartsa, hiszen ahogy ő fogalmaz, egy nőnek kívül-belül összhangban kell lennie.

hevesi

Sokszor mondjuk, hogy az önbizalom belülről fakad, de azért nem baj, hogy ha kívülről is megerősítik ezt, hiszen ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor javul a kedélyállapotunk is. Tudjuk nagyon jól, hogy a testmozgásnak számos olyan hatása ismert, ami javítja a közérzetet, segít például a depresszió kezelésében is. A mozgás egy nagyon fontos és hasznos terápia, igenis mernünk kell változtatni!”

- árulta el Kriszta, aki azt is hozzátette, bizony, ha nem akarjuk magunkat és plusz kilóinkat sötét színű ruhákba rejtegetni, tenni kell érte rendszeresen, erre pedig a legjobb módszer a mozgás!

„Azt gondolom, egy nőnek szinte mindene kritikus pont, ezért érdemes olyan mozgásformát választania, ami bokától-tokáig mindent megmozgat! Én azért szeretem a Power Plate edzésformát, mert a teljes testünket átmozgatja, tehát ugyanúgy hat a combra, popsira, derékra, hátra, mint a hasra vagy a karra – amik ugye a leginkább problémás testrészek.

Önbizalom és nőiesség

„Nekem nagyon fontos, hogy edzés után érezzem azt a nagyon pozitív energiát, ami után bátran vágok neki, még a legerősebb napnak is, hiszen annyi energiát ad, hogy szinte úgy élem meg, hogy kicseréltek, a testem újjászületett! Az elmúlt években volt több komolyabb sérülésem, ami után oda kellett figyelnem a megfelelő rehabilitációra, s a Power Plate ebben tökéletesen segített, hiszen itt kezdtem el először az első óvatos lazításokat, nyújtásokat. A személyi edzőmmel szép lassan építettük fel a gyakorlatokat és növeltük a terhelést, hogy egyszerre legyen jótékony és izomépítő hatású is”- mesélte a népszerű szexuálpszichológus, aki kiegészítésként rúdtáncol is néha, hogy ezzel is növelje az önbizalmát és a nőiességét.

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!