Maradj energikus egész nap!

Te is tapasztaltad, hogy a nap folyamán ingadozik az energiaszinted?

Olvasd el cikkünket, és tudd meg, hogyan őrizheted meg a testi, lelki és energetikai egyensúlyodat egész nap folyamán.

1.Reggelizz egészségesen!

Reggel a szénhidrát fogyasztása gyorsan ellát energiával, ám ahhoz, hogy ezt a szintet a nap folyamán is fenn tudd tartani, fogyassz egy kis fehérjét is a reggelihez. Egyél egy főtt tojást, vagy egy kis sonkát.

 

2. Próbálj meg minél kevesebb kávét inni!

Mindannyian ismerjük az érzést, mikor reggel korán kell fölkelni, kapkodva elkészülni, hogy el ne késsünk. Kávét iszunk az irodában a monitor előtt.

Próbáld meg lecserélni a kávét teára. Eszpresszó helyett igyál egy csésze fekete teát, a cappucinot helyettesítsd zöld- vagy borsmenta teával.

3. Szánj időt az ebédre!

A kiegyensúlyozott ebédnek elengedhetetlen, hogy délután is megőrizd az energiádat. Egyél egy kis salátát, húst, vagy alacsony glikémiás indexű szénhidrátot. A mi kedvencünk a tonhal és a barna rizs.

 

4. Töltődj fel Power Plate edzéssel

Testünk mozgásra lett teremtve, így az irodában való ülés nem használ izmainknak.

Hasznos, ha ebédidőben lemész egy rövid sétára, de amivel igazán újra tudod tölteni az energia háztartásodat, az egy 15-20 perces Power Plate edzés. A vibráció segít stimulálni az idegrendszered, hogy a délután folyamán is megőrizd frissességed és energiád. Olyan, mintha „újratöltötted volna az elemeid”.

 

5. Töltődj fel napfénnyel!

A legrosszabb dolog, amit tehetünk, hogy egész nap bezárt ajtók mögött ülünk. A természetes fény hiánya egy kicsit sötétebbé teszi a dolgokat. Szánj időt arra, hogy naponta legalább 20 percet kint töltesz a szabadban. A természetes fény, a friss levegő energiával töltenek fel, kiegyensúlyozottá tesznek.

Kategória: Power Plate tippek tanácsok | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!