Nemzetközi Power Plate oktatás és partnertalálkozó: Kovács Krisztina beszámolója

Május 21-én a Teremben megtartottuk Nemzetközi Power Plate oktatás és partnertalálkozónkat. Szeretném megosztani veletek a rendezvénnyel kapcsolatos örömteli tapasztalataimat.

kép (66) d

Már hónapok óta izgatottan szerveztük az eseményt. Azt szerettük volna, hogy nagyon jól érezzétek magatokat, és olyan hasznos tudással gazdagodjatok, melyet kamatoztathattok stúdióitokban.
Nagyon jó volt így együtt látni benneteket, mindenkivel 1-2 jó szót váltani, meghallgatni tapasztalataitokat és eredményeiteket. Sikereitek és jókedvetek nap mint nap motiválnak engem is, örülök, hogy együtt dolgozhatok veletek. Minden támogatást szeretnék megadni nektek, ezért is hívtam el Londonból David Howatson mestertrainert, aki hasznos elméleti és gyakorlati bemutatóval gyarapította tudásotokat.

Nézzétek meg az eseményen készült videót!

Dr. Rados György is megválaszolta az összes kérdéseteket a Power Plate élettani hatásával kapcsolatban. Bízom abban, hogy a Polar előadását élveztétek. Azt gondolom, hogy egy okos óra ma a stúdiókban egy plusz szolgáltatást jelent a vendégednek részére.
A finom ételek és Tóth Vera koncertje csak megkoronázta eseményünket. Vera nagyon örült annak, hogy találkozhatott veletek, és bízik abban, hogy hamarosan ismét elkezdheti az edzéseket a Power-Plate-tel, mert már nagyon hiányzik neki a módszerünk.

kép (606) d

Stúdióinkat, edzőinket díjaztuk is a rendezvényen. Szívből gratulálunk nekik!

VARGA VIOLETTA
Az év edzője
2017

BÍRÓ ANIKÓ
Az év edzője
2017

EVERFIT SZEMÉLYI EDZŐ STÚDIÓ
Az év stúdiója
2017

POWER PLATE FIT & BEAUTY STÚDIÓ
Az év stúdiója
2017

NB-FIT STÚDIÓ
Az év marketing munkájáért
2017

LIGET POWER PLATE STÚDIÓ
Az év marketing munkájáért
2017

TÓTH VERA
Az év hőse
2017

BRÁNYI ERIKA
Az év edzője különdíj
2017

CSUKA JOLI
Power Plate életműdíj
2017

kép (285) d

Az elmaradt marketing előadást hamarosan megtartjuk, mert Debóra nagyon sok hasznos tanáccsal készült nektek a stúdiómarketingre vonatkozóan, melyek segítségével ismertebbé tehetitek a termeteket, valamint bővíthetitek a vendégkörötöket.
Szeretném megköszönni a Babalú-nak, a Thera-Team-nek és a Polarnak is, hogy a rendezvényre kitelepültek és a Balance-nak is, hogy a goodbye csomagokba meglepetésekkel készültek.
Nagyon szépen köszönöm a részvételt azoknak a partnereknek és edzőknek, akik eljöttek a rendezvényre, remélem jól éreztétek magatokat. Bízom abban, hogy akik most lemaradtak ilyen-olyan okok miatt találkozókról, azok jövőre, 2018-ban majd velünk tartanak.

A partnertalálkozó képgalériáját itt nézheted meg: GALÉRA

kép (220) d

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!