Nic Hamilton élete a gyorsítósávba

Lewis Hamilton az elmúlt néhány évben folyamatosan címlapokon szerepelt, mint a Forma1 egyik legtehetségesebb versenyzője. De ha mi lennénk ő, magunk mögé néznénk, mert szorosan a sarkában ott van motorversenyző öccse, Nic!
Nic mindig arról álmodott, hogy bátyja nyomdokaiba lép, és ezen a héten a BBC-n egy dokumentumfilm bemutatta Nic gyengeségeit és erősségeit a TCR csapat tagjaként, az AirAsia Renault Clio Kupán versenyezve. Az út nagyon nehéz volt, mivel azzal a nyomással is számolnia kellett, amit a családneve jelent, de van még egy fizikai akadály, amit le kell győznie.
Nic le van bénulva, ami korlátozza a lábai és csípője használatát. Ez az állapot néhány dolgot annyira egyszerűvé tesz, mint egy váltóverseny. De a családja és motoros barátai támogatása segített neki a céljai elérésében, így 2011. elején a Brand Hatch rajtrácsáról vághatott neki a versenyzésnek.
A Maclaren mérnökei azon dolgoznak, hogy kifejlesszenek neki egy autót, amíg Nic a saját fizikai erőnlétére koncentrál. Annyira csúcsformában volt, hogy megállta volna a helyét egy csapat kiváló pilótával is.
Mestertrénerünk, Louise Dear múlt évben együtt dolgozott Nic-kel. A Power Plate edzések segítségével fokozták Nic hajlékonyságát és állóképességét, ennek köszönhetően tudja irányítani az erős versenyautót, amit kifejezetten az ő igényeihez fejlesztettek ki.

Nic mondta: „ A Power Plate segítségével sikerült fellazítanom és mozgósítanom az izmaimat a versenynapok előtt, és gyorsan felkészülni a következő megmérettetésre. Szeretek úszni és edzőterembe járni. A gyorsulásos tréning testedzésbe való iktatása javította az izmaim koordinációját és egyensúlyát, ami építi az önbizalmamat és segít elérni céljaimat az elkövetkező versenyeken.”

Sok sikert kívánunk Nic-nek a következő szezonban is!

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!