Őrizd meg fiatalságod a Power Plate-el!

Összeállítottunk  egy olyan edzéstervet, amely fokozza a vérkeringést, javítja a bőr feszességét, valamint növeli az öregedés gátló hormon termelődését.

  1. Nyújtás: ez egy nagyszerű gyakorlat a csípő lazítására. Ajánljuk, ha sokat ülsz a számítógép előtt az irodában.  Állj a Power Palte elé úgy, hogy a gép háttal legyen neked. Jobb lábadat helyezd fel a platformra úgy, hogy a térded is a gépen legyen. Ebben a pozícióban told előre a csípődet. Ügyelj arra, hoyg gerinced végig egyenes maradjon. Ismételd a gyakorlatot a másik oldalra is. 

 2.Tökéletes vádli formáló és erősítő feladat. Kis terpeszben állj a platformra. Hajlítsd be a térded, majd ebben a pozícióban állj lábujjhegyre, majd ereszkedj talpra. Ezt a mozdulatot ismételgesd. Ügyelj arra, hogy a hátad egyenes legyen.  

3.  Ez a gyakorlat kiváló a derék erősítésére. Jobb kezeddel oldalt támaszkodj a platformra. Lábaid legyenek a földön. Bal kezed nyújtsd egyenesen fölfelé. Ebben a pozícióban ereszd le a csípődet, majd emeld fel újra. Ismételd a gyakorlatot a másik oldalra is.

4. Tökéletes popsi a szilveszteri ruhához! Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy step padra. Helyezd a step padot a Power Plate elé. Háttal feküdj a padra, lábaidat behajlítva helyezd a platformra. Kezeidet emeld fel, majd ebben a pozícióban emeld meg a csípődet.

5. Fejezd be a gyakorlatsort egy kis masszázzsal. Nagyszerű vérkeringés javító, kiváló a cellulitisz csökkentésére és a bőr feszesítésére. Fokozza a nyirokkeringést, így könnyebben távoznak a méreganyagok a szervezetből.

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!