Mozgással az inzulinrezisztencia ellen

Munkánk során nagyon sok levelet kapunk Power Plate felhasználóinktól, akik beszámolnak értékes tapasztalataikról, melyek rendkívül jó visszacsatolást jelentenek számunkra. Az alábbiakban olvasható levélrészletet Dóritól kaptuk.

„Nagyon kövér voltam és egyszerűen nem tudtam, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy lefogyjak. Úgy döntöttem, hogy nem eszem, vagyis csak annyit, mint egy madárka. 1 hónap elteltével, amikor a mérleg fél kilóval többet mutatott a sanyargatás előtti állapothoz képest, akkor úgy döntöttem, hogy orvoshoz fordulok, és akkor derült ki, hogy inzulinrezisztens vagyok.

Meglepődtem, de nem ijedtem meg. Egy reménnyel teli érzés lett úrrá rajtam, hogy megvan a kövérségem oka, és az orvosi csapat a megoldás kulcsát adja majd a kezembe. Le fogok fogyni, helyreáll majd az önbizalmam, ismét boldog leszek a testemben, és megváltozik az életem.

Power Plate edzésekkel el fogod érni a céljaidat!

Power Plate edzésekkel el fogod érni a céljaidat!

A gyógyulást a következő 3 pillér hozta meg:
• lelki pillér: kitartás
• étkezés: 150 grammos szénhidrát diéta
• mozgás: heti 3 x 30 perc edzés

Az elszántságommal nem volt baj, tudtam, hogy a diétát tudom majd tartani, viszont a mozgástól rettegtem. Utáltam mozogni, nagyon távol állt tőlem bármilyen testedzés. A dietetikusom azt javasolta, hogy próbáljam ki a Power Plate edzést. Gondoltam rendben van, kipróbálom. Félve mentem az Alkotmány utcai Power Plate stúdióba, ahol nagy szeretettel fogadott a személyi edző. Az edzés elején megkérdezte, hogy milyen problémáim vannak, miért szeretnék Power Plate-s edzésekre járni, majd az okot szem előtt tartva állította össze az edzéstervet a számomra. A 30 perces edzés kemény, de nagyon hatásos. A stúdióban átmozgatjuk az egész testemet, kitérünk az összes izomcsoportomra. Nagyon élvezem az edzéseket, várom, hogy munka után mehessek sportolni. Köszönöm szépen!”

Köszönjük szépen Dóri a leveledet, nagyon örülünk a sikerednek. Ha Te is szívesen kipróbálnád a Power Plate fitneszgépet, akkor válassz stúdiót országos hálózatunkból IDE KATTINTVA, vagy rendeld meg az otthoni Personal Power Plate fitneszgépet.

Szívesen megosztanád velünk tapasztalataidat? Várjuk leveledet ide: info@power-plate.hu

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!

A bejegyzés kategóriája: Power Plate sikertörténetek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!