Segítség az újévi fogadalom betartásához!

Újévi fogadalmakat tettünk és most van itt az ideje, hogy hozzá lássunk a betartásához!

Egészséges táplálkozás, az alkoholfogyasztás mérséklése és a dohányzás abbahagyása, az edzés elkezdése, hogy megszabadulj a fölösleges fél kilótól. Egy tanulmány kimutatta, hogy az emberek többsége a 15. nap után sajnos elveszti lelkesedését, és abbahagyja fogadalma betartását.

Ha nem épp Update töltött káposztát fogyasztottál az ünnepek alatt, a Power Plate segít neked abban, hogy könnyedén és örömmel tudd végigvinni az újévi fogadalmadat! Ha minden héten egy picit intenzívebb Power Plate edzést végzel, mint szoktál, gyorsabban nyerheted vissza versenyformád!

A Power Plate edzéseken biztosan nem fogsz unatkozni. Minden edzés nagyon időtakarékos (mindössze 30 percet vesz igénybe), és edzőink személyre szabott, változatos gyakorlatokkal teszik még izgalmasabbá az alakformálást.

Adj magadnak 6 hetet a hírhedt 15 nap helyett, és utána nézd meg, mennyire élvezetes számodra ez az edzésforma, és alakodon milyen változásokat értél el az edzés segítségével. A Power Plate stúdiókat országszerte megtalálod weboldlaunkon: http://power-plate.hu/Studiok.html

De ha te inkább az otthoni edzést részesíted előnyben a saját Power Plateden, látogass el Facebook oldalunkra, ahol minden héten új gyakorlatot mutatunk be. Ez egy nagyszerű fórum, amely segít megőrizni a motivációdat a 2012-es fogadalmak betartására.

 

Sok szerencsét, és értesítsetek minket az eredményeitekről! :)

Kategória: Power Plate tippek tanácsok | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!