Nagy, feltűnő és gyönyörű

Az olasz Vogue irányvonalat mutatott, a tavaly nyári lapszámokban extra méretű modelleket mutatott be a címlapon – követve a brit Vogue példáját, aki az angol zene mesés királynőjét, Adele-t fotózta címlapra.
A francia Elle is követte a példát az utolsó számában, míg a tv műsorok is (az angol Topmodell leszek) extra méretű modelleket toboroznak, ami véleményünk szerint egy pozitív lépés a divatiparban.

Szóval mit is jelent ez a féle testkép a divatiparban? A valódi nők is lehetőséget kapnak arra, hogy a címlapon tündököljenek, megváltoztatva ezzel a női ideálról alkotott sztereotípiákat, ezzel egy valóságosabb képet alkotva a nőkről?

Nos, mi a Power Plate-nél bízunk benne, mert szeretjük a kerekded idomokat, szeretünk egészségesen kinézni.

Van egy seregnyi pompásan kinéző hírességünk, sportolónk, vagy más területről érkező barátunk, akik örömmel használják a vibrációs tréning gépünket, bizonyítva ezzel, hogy a Power Plate mindenkinek ajánlott, aki egészségesnek szeretné érezni magát, és jól akar kinézni.

A Floridai Egyetem által végzett tanulmányok arra utalnak, hogy a Power Plate-en végzett gyakorlatok javítják a testképet, szóval egy szélesebb körű gyakorlatsorral, heti 2-3 edzéssel és diétával javíthatsz vonalaidon.
Szóval ne törődj azzal, mások szerint hogy kellene kinézned. Te el tudod érni az általad kívánt ideális testet egy kis Power Plate segítséggel.

A hozzád legközelebbi Power Plate stúdiót megtalálod weboldalunkon, vagy ha ide kattintasz.

Kategória: Power Plate sikertörténetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!