Power Plate tréning szülés után!

Nyerd vissza fittséged a lehető leggyorsabban a Power Plate speciális edzésprogramjával.

A kisbaba körüli tennivalók fizikailag is leterhelik az anyukákat. Sokat emelnek, cipelnek, és a bébi súlya egyre csak nő – ne is említsük a számtalan guggolást és kitörést a hosszú órákból álló napokon. Az újdonsült anyukáknak bizony csúcs fizikai formában kellene lenniük, ugyanakkor a helyzet az, hogy energiahiányban szenvednek, fáradtak és a hasi, alhasi izmok erejét kellene növelniük. Az edzők számára kihívást jelent az anyukák edzése. Az erő, az izmok funkciója, az izomtónus és az energia visszaszerzése közben a terhesség alatt lerakódott zsírkészletek letornázása is feladat. Emiatt hatékony, gyors, ugyanakkor nem kimerítő megoldásra van szükség. És el is érkeztünk a Power Plate tréning elméletéhez.

A hát- és deréktáj stabilitás visszaállítására összpontosító teljes test vibráció úgy edz, hogy közben az alváshiányos, nem igazán ráérő és kevés energiával bíró anyukák esetében felgyorsítja az edzést. Sok kismama szeretne megszabadulni a lerakódott zsírtól, szeretné magát újra energikusnak érezni, de egyszerűen nem ér rá edzeni. A Power Plate erre tökéletes megoldás, hiszen gyors (max. 30 perc), hatékony, és a problémákat együttesen kezelő edzési módszer, mely a szülés utáni problémás területekre koncentrál, azaz a hasra, az alhasi izmokra és a zsírmennyiség csökkentésre. Akár azt is mondhatnánk, hogy a szülés utáni kismamák a Power Plate tréning legideálisabb alanyai! A kezdő kismama mindenképpen a legalacsonyabb rezgéssel kezdjen, visszafogott munka/pihenő aránnyal. 30 Hz, 30 mp beállítás megfelelő. Ahogyan aztán erősödik az anyuka, nő a kitartása, úgy lehet fokozni a rezgést és átállni a standard beállításokra.

Kedves kismamák! A Magyarországon elérhető Power Plate stúdiók képzett trénerei megfelelő hozzáértéssel megmutatják nektek a szülés utáni erősítő és feszesítő edzésprogramunkat.Stúdió címek: http://www.power-plate.hu/?q=webpage/powerplate_kozpontok

 

Kategória: Power Plate sikertörténetek, Power Plate tippek tanácsok | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!